Voorkom premature ejaculatie met deze tips


We geloven allemaal graag dat we goed in bed zijn. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval. Uit onderzoek is bijvoorbeeld naar boven gekomen dat 14% van de mannen regelmatig kampt met premature ejaculatie. Hierdoor kun je zelfs met veel fantasie niet spreken van een succesvolle ervaring. Dat geldt voor zowel de man als zijn partner. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen die helemaal niets kosten. Hiermee verhoog je direct je eigen capaciteiten in bed en zorg je ervoor dat jij en je partner echt van elkaar genieten.

Train je uithoudingsvermogen tijdens masturbatie

Vrouwen en mannen bevredigen zichzelf op een compleet andere manier. Voor mannen is het enige doel om zo snel mogelijk klaar te komen. Wanneer je erover nadenkt train je jezelf hiermee eigenlijk alleen maar om snel tot een orgasme te komen. Terwijl dat helemaal niet de bedoeling is wanneer je seks hebt met een partner. De eerste stap is dus om anders te gaan masturberen. Neem rustig de tijd en probeer het orgasme uit te stellen. Stop bijvoorbeeld wanneer je voelt wanneer je klaar gaat komen. Wacht vervolgens even en ga dan weer verder. Daarmee train je jezelf zodat jij meer controle hebt tijdens seks met een partner.

Langer voorspel om meer te genieten

Een deel van de mannen komt te snel klaar. Terwijl een gedeelte van de vrouwen juist het tegenovergestelde probleem heeft: ze hebben de grootst mogelijke moeite om tot een orgasme te komen. Wanneer jij als man snel klaarkomt geef je ze amper de gelegenheid om te genieten. De oplossing is een langer voorspel. Voor vrouwen is dat vrijwel onmisbaar om een orgasme te krijgen tijdens seks. Daarnaast helpt het mannen hun orgasme uit te stellen. Door het voorspel langer te laten duren komt de vrouw veel meer in de stemming. Via deze link vind je nog veel meer handige en praktische tips om premature ejaculatie te voorkomen.

Medicamenten om orgasmes uit te stellen zijn gevaarlijk

Te snel klaarkomen is een veelvoorkomend probleem. Daarom is het geen verrassing dat er bedrijven zijn die hier misbruik van proberen te maken. Ze verkopen middelen die helemaal niet werken. In sommige gevallen zitten er ook nog bijwerkingen aan verbonden. Gebruik daarom nooit medicamenten die beloven je orgasme uit te stellen. Ze werken nooit en zijn potentieel erg gevaarlijk voor je gezondheid.