5 Beste smartphone merken van dit moment


Laten we even teruggaan in de tijd. Dertig jaar geleden had je mensen uitgelachen als ze hadden gezegd: ‘ik neem dagelijks een telefoon mee naar mijn werk’. Er bestonden toen nog niet eens draadloze telefoons. Maar inmiddels zijn we iedereen met een smartphone rondlopen. Van groot naar klein en je kan nu zelfs je geld online ermee verdienen. In een paar jaar kan er dus veel veranderen. Er zijn een aantal merken die flink hebben geprofiteerd van deze veranderingen. Wij zetten ze voor je op een rij:

5 Beste smartphone merken op een rij:

Wij hebben een rij gemaakt met de beste smartphone merken van dit moment. We vallen gelijk met de deur in huis en de bestverkochte smartphone ter wereld.

1.    Iphone

Je mag het niet eens een smartphone noemen. Wanneer we het hebben over smartphones zeggen we bijvoorbeeld: LG, Samsung of Huawei. Zodra je praat over Apple hebben we het niet over de Apple smartphone, maar over een Iphone. Al vanaf het prilste begon stond Iphone boven aan in de voedselketen. Ze wisten met de nieuwste snufjes te komen jaar in jaar uit. Een Iphone abonnement is het meest afgesloten abonnement ter wereld. Is dit het jaar dat jij gaat overstappen?

2.    Samsung

Vlak achter de Iphone hebben we de Samsung. De laatste jaren zijn ze flink de strijd aangegaan en als giganten weten ze toch de rest flink voor te blijven. Dit heeft alles te maken met de investeringen die ze kunnen maken en de interne deals die ze hebben gesloten. Waar Samsung vooral in uitblinkt zijn toch wel de camera’s. Daar kan de Iphone in veel gevallen nog wat van leren.

3.    Huawei

We noemen het brons, maar je mag er een betonnen randje aan geven. In een paar jaar zijn ze van relatief onbekende smartphone naar één van de bekendere ter wereld gegaan. Zo wordt deze smartphone flink gesponsord door de Chinese overheid, en kan dit een reden zijn om juist niet te kiezen voor deze telefoon. Zo ontwikkelden ze reeds camera’s waarmee oeigoeren opgespoord zouden worden. Even twee keer nadenken dus voor je deze aanschaft.

4.    One Plus

Een andere telefoon uit China die flink aan de weg weet te timmeren is de One Plus. Zo kan je voor een relatief lage prijs toch een smartphone is huis halen die wat kan. Deze smartphone blijft nog niet overeind staan wanneer je hem vergelijkt met de betere Samsung en Iphones, maar wat mag je verwachten voor deze prijs?

5.    LG

Een smartphone die al jaren meegaat is toch wel LG. Vroeger maakten zij nog modellen als de LG-chocolate die enorm populair was. Inmiddels maken ze nog steeds goede telefoons, maar hebben ze geprobeerd hun markt verder te verbreden. Hierdoor zijn ook deze smartphones zeker niet zo duur als die van enige concurrenten. Wat vooral leuk is bij de LG, ze hebben hun kenmerkende design gehouden. Zo maken ze nog steeds telefoons met spraakmakende namen en zien ze er altijd heel strak en levendig uit. Een mooie keuze wanneer je opzoek bent naar iets nieuws.