Smart home apparaten maar dan voor in de slaapkamer


Onze huizen worden steeds slimmer. Van lampen die je met een app kunt bedienen tot een thermostaat die precies weet wanneer je thuiskomt: het maakt ons leven gemakkelijker en vaak ook leuker. En waarom zou het in de slaapkamer niet nog een beetje leuker mogen worden, of spannender? Hoe je dat doet? Nou, met speeltjes voor in bed die je met een app kunt bedienen bijvoorbeeld! Hoe dat werkt lees je hier.

Extra plezier

App gestuurde sextoys zorgen voor extra spanning en plezier. Geef bijvoorbeeld je partner met de telefoon de controle over het speeltje en laat je verleiden. Voor jou als drager van het speeltje een verrassing wat er gaat gebeuren en voor je partner het heerlijke gevoel complete controle te hebben over jouw genot.

Er zijn ook discrete speeltjes die je kunt verbinden met een app. Deze kun je onder je kleding dragen voor extra spanning. Bedenk je eens dat je in een restaurant zit en je partner het speeltje activeert. Zie het dan nog maar eens stil te houden… Het voorspel werd nog nooit zo leuk en spannend.

De hit van dit moment

De Satisfyer is dé hit op het gebied van sexspeeltjes van dit moment. Hij werkt met luchtdruk en dat geeft een verrassend gevoel. Kies voor één van de Satisfyer Connect App Speeltjes om nog een extra dimensie toe te voegen aan dit al bijzondere speeltje. 

De connected Satisfyer kan van afstand bediend worden, dus ook als je partner niet thuis is, kunnen jullie samen genieten. Via de app kun je ook diverse standen instellen, zo heb je je favoriet altijd bij de hand 😉 Maar dat niet alleen, je kunt de app ook koppelen aan de muziekstreamingsdienst als Spotify en dan neemt de Satisfyer de trillingen van je muziek over. Zo verveelt je Satisfyer nooit.

De ontwikkelaars van de toy doen er sowieso alles aan dat dit speeltje nooit gaat vervelen: elke maand komen er nieuwe functies in de app beschikbaar die je kunt uitproberen. Alleen of met een partner, dat laten we jou lekker zelf uitvinden! Het kan in ieder geval allebei.