Inloopmat: kies voor een deurmat op maat


Na een dag wandelen kan het zomaar zijn dat je enorme modderpoten hebt. Eerst heb jij de auto al vies gemaakt met je schoenen en nu moet je huis er dan ook aan geloven. Je vraagt je af: ‘waarom heb ik die inloopmat nog niet gehaald’. Er gaat vandaag verandering in komen, want jij gaat eindelijk voor jouw inloopmat op maat.

Een eigen huis, een plek onder de zon. Misschien kan je het lied uit volle borst meezingen, maar een eigen huis moet zeker geen vies huis worden. Viezigheid begint natuurlijk al bij binnenkomst, misschien worden schoenen al uitgedaan bij binnenkomst, maar zonder inloopmat heb je dan alsnog een vies huis. Gelukkig zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in deurmatten op maat.

Een deurmat op maat

Mattador is een bedrijf dat zich richt op het op maat maken van jouw deurmat. Zo hoef jij alleen maar de maten door te geven en zij doen de rest. Ook kan jij natuurlijk kiezen voor verschillende kleuren zodat hij goed staat bij jouw vloer. Bij Mattador kan jij er ook nog eens voor kiezen om je deurmat te laten bedrukken. Wil jij dus naast een deurmat op maat ook een mooie tekst of misschien wel je logo erop, dan is dit geen probleem.

Wil jij meer sfeer in huis? Hier vertellen we drie manieren om op een natuurlijke manier meer sfeer in huis te krijgen. 

Voeten vegen 2.0

Misschien heb jij al wel een kleine deurmat liggen, maar eigenlijk geeft die niks extra’s aan je woning. Je hebt een dure vloer laten leggen en bij de voordeur ziet het er allemaal maar wat goedkoop uit. 1.0 voeten vegen noemen we dat, ga voor voeten vegen 2.0 door te kiezen voor een deurmat op maat en bijpassende kleur.

Inloopmat met logo

Ga jij de deurmat gebruiken bij je bedrijf, dan bestaat er niks beters dan jouw logo hierop te drukken. Zo kan jij echt indruk maken op alle klanten die bij je binnenstappen. Ook zorgt dit voor een professionele uitstraling, niet alleen voor je klanten maar ook voor je werknemers. Een gepersonaliseerde inloopmat geeft een gevoel van verbondenheid aan jouw bedrijf. Wij weten wel waarvoor wij zouden kiezen als we een nieuwe deurmat zouden aanschaffen.