Deze 4 kantoormeubelen werken echt!


Ben jij opzoek naar goede kantoormeubelen om van je klachten af te komen? Er zijn veel kantoormeubelen die niet werken, maar deze 5 meubelen werken 100%!

Het digitale tijdperk maakt ons een beetje lam. Naast dat we gemiddeld 9 uur per dag op een stoel zitten bewegen we ook een stuk minder dan dat we vroeger deden. Hierdoor krijgen we meer last van gewrichten en lopen we regelmatig even binnen bij de fysio. Maar dit alles kan je deels voorkomen door goede kantoormeubelen aan te schaffen. Vaak kosten deze wat meer, maar uiteindelijk zal jij kosten besparen wanneer je minder bij de fysio hoeft aan te kloppen.

Verstelbare kantoorstoel

Een kantoorstoel is een item dat je niet mag missen op je kantoor. Zo kan je hier vele malen beter op zitten dan op een gewone stoel of kruk. Vaak zien ze er minder mooi uit dan een gewone eetkamerstoel, maar tegenwoordig zijn er veel mooie opties. Het fijne aan een verstelbare stoel is dat je hem gewoon op maat kan zetten. Je kan je rug op de goede hoogte afstellen, maar ook de hoogte tussen de vloer en je benen. Als laatste is het makkelijk dat je hem kan verstellen bij je armen. Door dit alles creeer jij de beste houding voor jezelf.

Een zit sta bureau

Een kantoormeubel dat ook niet mag ontbreken als jij ergonomischer wil gaan werken is een zit sta bureau. Vaak is het zitten een stuk fijner dan het staan. Toch staan wij mensen door het computertijdperk veel te weinig. Vooral in Nederland zijn we een echt zitland. Zo zitten we gemiddeld wel meer dan 9 uur per dag. Tel dat bij 8 uur slaap op en je bent dus al 16 uur van de 24 uur inactief bezig. Vaak gaat dat gepaard met een slechte houding. Met een zit sta bureau kan je ook af en toe even gaan staan. Je kan hem namelijk op hoogte instellen.

Een ergonomische kniestoel

Als je nu een verstelbare stoel in huis hebt gehaald, maar je zit nog steeds niet lekker. Je krijgt last van je rug of je krijgt een slap gevoel. Dan is het tijd voor een andere stoel. Gelukkig zijn er ergonomische kniestoelen. Bij deze stoel zit je wel op je kant, maar je zit geknield voor over. Hierdoor neem jij automatische een rechtre houding aan. Daarnaast beweeg je ook nog een beetje waardoor je zelf bepaald hoe jij het lekkerst zit.

Een laptop standaard

We leven in een digitaal tijdperk. Dat brengt enorm veel voordelen met zich mee. Maar er zijn ook een aantal nadelen. Zo zijn de laptops bijvoorbeeld ontworpen. Een laptop zorgt ervoor dat jij constant voorover zit of dat jij met je nek gebogen zit. De laptopstandaard moet ervoor zorgen dat jij rechter op naar je scherm zit te kijken. Daarnaast wil je het liefst een apart toetsenbord en een muis erbij. Deze zorgen ervoor dat je echt je laptop op hoogte kan bedienen. Dit werkt prettiger, maar ook een stuk ergonomischer.