De meest gegeven Valentijnscadeaus in Nederland"/>

De meest gegeven Valentijnscadeaus in Nederland


Valentijnsdag, de één vindt het te commercieel en de ander kijkt er elk jaar weer reikhalzend naar uit. Hoe jij er ook in staat, je moet toegeven dat dit de meest romantische dag van het jaar is. Kijk maar eens op 14 februari op straat. Hoeveel verliefde stelletjes zie je langskomen? Hoeveel mannen rennen nog even snel de bloemist binnen? Geef maar toe, het blijft een mooie feestdag. Wil jij dit jaar goed voorbereid te werk gaan? Dan kan het geen kwaad om nu al de nodige research te doen naar een goed valentijnscadeau. Maar wat geef je?

Hieronder geven we de nodige inspiratie met behulp van de meest gegeven valentijnscadeaus in Nederland. Misschien zit hier wel een mooi valentijnscadeau voor haar bij.

Een dagje uit

Wil je niet direct iets tastbaars geven, maar liever herinneringen maken? Dan is een dagje uit misschien wel het perfecte cadeau. Een romantisch uitje met z’n tweetjes is eigenlijk altijd een goed idee. Kies voor een uitje waarbij jullie echt samen kunnen praten. Zonder tussenkomst van het werk, kinderen of vrienden. Alleen jullie tweeën. Denk bijvoorbeeld aan een mooie rondvaart door de Amsterdamse grachten of een dagje naar de wellness. 

Sieraden

Diamonds are a girl’s best friend! Die tekst uit het beroemde liedje van Marilyn Monroe is je vast wel bijgebleven. Er bestaat geen andere songtekst die zo op de waarheid is gebaseerd. Met sieraden maak je bijna elke vrouw wel gelukkig. Het is dan ook niet voor niets dat deze in de top valentijnscadeaus voor vrouwen staat. Deze behoort met recht tot één van de meest gegeven cadeaus op deze romantische dag. Kies bij voorkeur voor een gepersonaliseerd sieraad om het cadeau nog net wat specialer te maken.

Bloemen

Tja, moeten we hier nog meer over zeggen? Het is niet voor niets dat de bloemenprijzen richting Valentijnsdag het dak door schieten. Dit is een all-time favourite. Eigenlijk voor elke gelegenheid. Of je nu je excuses aan wil bieden, iemand een hart onder de riem wil steken, gewoon zomaar of om te laten zien hoeveel deze persoon voor je betekent.

Is je vrouw dol op bloemen, maar wil je niet elkaar hetzelfde bosje rode rozen geven? Laat dan je creativiteit de vrije loop en stel samen met een bloemist een geheel eigen boeket.

Parfum

Parfum is ook een zeer gewild cadeau op Valentijnsdag. Probeer echter wel eens een ander geurtje te kiezen dan dat zij normaal gesproken al draagt. Verras haar eens met een geheel nieuwe geur. Je kunt eventueel haar eigen parfum meenemen (of de naam opschrijven) en om advies vragen in een speciaalzaak. De verkopers hier kunnen je vast helpen aan een geur die zij dan ook lekker zal vinden.

Chocola

Chocola wordt al jaren als romantisch snoepgoed beschouwd. Wie houdt er nou niet van? Natuurlijk kies je niet voor een doorsnee chocoladereep, maar mag je nu echt een beetje uitpakken. Laat bijvoorbeeld een speciaal doosje bonbons samenstellen bij een chocolatier. Dat wordt smullen!