Je maakt een bloemenboeket nog leuker door middel van een persoonlijk kaartje


Een bloemetje is leuk, een persoonlijk bloemetje is nog leuker. Daarom heb je bij Boeketcadeau de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Op een bijpassend kaartje bijvoorbeeld, deze optie kun je kiezen wanneer je de bloemen in de winkelmand hebt geplaatst. Bloemen sturen met een privébericht heeft als bijkomend voordeel dat de ontvanger precies weet waarom hij of zij de bloemen verdient. Is het niet genoeg om bloemen te bezorgen met een aangepaste kaart?  Kies dan een mooi cadeau om aan je bestelling toe te voegen. Benieuwd naar de cadeaus? Lees dan snel verder!

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen laten bezorgen? Verras de jarige met een kleurrijk boeket vol verschillende bloemen en maak de jarige blij met een combinatie van rozen. Wil je eens niet bij je geliefde aankomen met een standaard bos rode rozen? Ga dan voor die geweldige bos met sfeervolle warme tinten. Ook voor minder feestelijke gebeurtenissen zijn bloemen zeer gepast. Wil je iemand opbeuren? Een bloemenwerk in pasteltinten doet het dan goed. Natuurlijk kan bij ieder secuur uitgekozen boeket een bijpassende glazen vaas worden geleverd. De ontvanger hoeft dus alleen een mooie plaats uit te zoeken om het neer te zetten. Zeg het dus met bloemen!

Keuze uit verschillende cadeautjes

Wat is het beste cadeau voor bij een boeket? Het hangt af van wat de ontvanger leuk vindt. Handgemaakte snoepjes of de beroemde Droste-chocolade, hiermee maak je een goede indruk bij een echte chocoladefan. Geboorte van een baby? Kijk naar de schattige knuffels. Kies champagne om te proosten op een bruiloft, of kies voor een fruitmand en hoop op een snel herstel. Naast champagne biedt BoeketCadeau ook een geweldig wijnassortiment! Zo maak je de verrassing compleet met het juiste cadeau.

Keuze uit verschillende kaartjes

Je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende kaartjes. Denk aan een gefeliciteerd kaartje, een sorry kaartje of een sterkte kaartje. Schrijf een persoonlijke boodschap van maximaal driehonderd woorden. Jij kiest precies wat bij jouw bloemetje past.

Boeketcadeau.nl

Boekketcadeau biedt bloemen tegen aantrekkelijke prijzen aan en kunnen vaak de volgende dag nog leveren. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er niet bang voor te zijn dat het boeket niet-toonbaar op de plaats van bestemming aankomt. Geïnteresseerd? Bezoek de website of neem contact met ze op!