De goedkoopste hotels van Nederland


Als je een hotel boekt wil je soms genieten van echte luxe en vind je het niet erg om veel geld neer te moeten leggen. Maar soms wil je ook gewoon een goede en simpele overnachting in een goed en simpel hotel dat zijn doel prima dient. Dan kun je op zoek gaan naar de goedkoopste hotels in Nederland. Nu is het probleem alleen dat je dan een afweging moet maken tussen prijs en kwaliteit. Want je kunt wel het goedkoopste hotel boeken, maar je wil toch ook geen horrornacht beleven. Daarom hebben wij niet zomaar de goedkoopste hotels van Nederland geselecteerd, maar de béste goedkoopste hotels van Nederland!

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Als je op zoek gaat naar korting voor websites als hotels.com en je hebt een mooie aanbieding gevonden, dan kun je het misschien gebruiken om een of meerdere overnachtingen te boeken bij het Steigenberger Airport Hotel in Amsterdam. Dit is misschien wel het hotel waar je de beste kwaliteit krijgt voor relatief weinig geld. Het is een hotel waar je allerlei voorzieningen vindt zoals een zwembad, fitnessfaciliteit, spa en roomservice. Dit hotel is vooral populair bij mensen die in de buurt moeten zijn van het vliegveld.

Hotel Nadia

Ook dit hotel vind je in onze hoofdstad. Dat is nu eenmaal een populaire bestemming. Dit hotel is simpeler dan het hotel dat we hiervoor beschreven in de zin van het feit dat minder voorzieningen zijn. Zo heeft het geen zwembad of fitnessruimte, maar wifi en ontbijt en dergelijke. Genoeg voorzieningen om comfortabel te kunnen verblijven. En uiteraard is de prijs er ook naar dat er minder luxueuze voorzieningen aanwezig zijn. Als je ze toch niet gebruikt, waarom zou je er dan immers voor betalen?

Tulip Inn Eindhoven Airport

Het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel is ook een handige, maar vooral ook mooie en goed betaalbare, uitvalsbasis voor mensen die wederom gebruik maken van het vliegtuig. Maar in dit geval gaat het dan uiteraard om een ander vliegveld dan bij wat we eerder al noemden. Ook bij dit hotel heb je een echt ruim aanbod van faciliteiten. Denk daarbij aan een mooie bar en lounge, een fitnessruimte en een restaurant. Maar ook praktische faciliteiten zoals volledig toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel.

Ibis Rotterdam City Centre

Ga je liever naar Rotterdam om er een tijdje tussenuit te gaan of moet je in Rotterdam zijn vanwege verplichtingen? Dan is het Ibis Rotterdam City Centre een goed betaalbare en prettige uitvalsbasis. Het bijzondere aan dit hotel is dat huisdieren zoals honden zijn toegestaan. Verder is het rolstoeltoegankelijk, is er een restaurant, is er een bar en een lounge en kun je gebruikmaken van roomservice. Voor de warme dagen is er dan ook nog airconditioning op de kamer.

Als je op zoek bent naar een goed betaalbare overnachtingsmogelijkheid in Nederland kunnen we elk hotel uit deze lijst aanraden. Je weet dan zeker dat je niet teveel betaalt, maar toch kunt genieten van een kwalitatief goed verblijf in een hotel.