5 keukenapparaten die je niet kunt missen 


We worden met de dag meer verwend als we kijken naar de opties in de keuken. Apparaten kunnen tegenwoordig alles van ons overnemen. Waardoor eigenlijk alleen zelf nog wat groentes, aardappelen of vlees moet snijden. In deze blog vertellen we jou daarom 5 keukenapparaten die je vandaag de dag niet kunt missen. Lees je mee?

Kijk er zijn ook veel apparaten die je niet direct nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een muffinmaker of een popcornmachine. Maar we hebben 5 pareltjes die jij absoluut in je keuken wilt hebben. 

Airfryer 

Is er een prijs voor keukenapparaat van het afgelopen decennia? Dan zou de airfryer weleens een grote kanshebber kunnen zijn. Want is er een apparaat dat makkelijker te bedienen is? Een airfryer is geen frituurpan. En toch kun je er heerlijke snacks in klaar maken. Maar je kan ook taarten erin bakken of groentes klaarmaken. Er zijn complete maaltijden die je erin kunt maken, waardoor je binnen een handomdraai een simpele maar gezonde maaltijd op tafel hebt staan. Hoe dat kan? Omdat er gebruik wordt gemaakt van hetelucht. Wil je weten welke Airfryer de beste koop van dit moment is? Kijk dan even hier: Airfryer beste koop.

Wil jij gaan koken met de airfryer? Probeer dan deze recepten eens!

Slimme koelkast 

We hebben het niet over een koelkast van 10 jaar oud. Nee, we hebben het over een slimme koelkast. Een slimme koelkast werkt energiebesparend, vertelt jou precies wat er allemaal nog in de koelkast zit. En veel slimme koelkasten hebben een paar slimme foefjes. Je kan bijvoorbeeld ijskoud water eruit krijgen. Of je kunt in de supermarkt zien wat je nog in de koelkast hebt staan. Groenten en fruit kun je tot wel 3 keer langer goed houden, door de verschillende verhoudzones. En ga zo maar door. Wil je weten welke koelkast bij jou past? Online kun je koelkasten vergelijken.

Fornuis met een geïntegreerde afzuigkap   

Een afzuigkap heet natuurlijk een afzuigkap met een reden. Dat komt omdat het vroeger een kap boven het fornuis was met een zuigfunctie. Zo zoog het warme lucht en etensgeuren vaak naar buiten. Maar de technologie heeft niet stilgezeten. Met als resultaat dat je nu een fornuis kunt aanschaffen met een afzuigkap in het fornuis. Zo worden geuren direct net het verlaten van de pan direct opgezogen. En dat scheelt je weer een lelijke afzuigkap in het zicht. 

Koffiemachine

Tegenwoordig willen we allemaal goede koffie. En terecht, want met alle koffiezaakjes zijn we verwend met lekkere koffie. Daarom is een filterkoffieapparaat verleden tijd. Jij wil nu een koffiezetapparaat dat direct de bonen maalt en op die manier jou voorziet van een heerlijke espresso. Je kan ook kiezen voor goede apparaten waarmee je cups gebruikt. Zo kun je vaak ook lekkere cappuccino’s maken bijvoorbeeld. 

Foodprocessor

Snijden en hakken? Dat duurt lang. Een foodprocessor kan jou helpen om zo snel mogelijk alles klaar te maken. Maar het kan jou nog met meer helpen. Zo is het perfect om bijvoorbeeld deeg te kneden voor een lekker vers gemaakt brood. En wat te denken van een smoothie? Alles kun je doen met een foodprocessor. Echt onmisbaar dus in een keuken!