Wellness producten gewoon bij jou in het badkamerkastje


Een goede verzorging van je lichaam en gezicht begint bij goede producten. In zekere zin vullen lichaams- en gezichtsproducten elkaar aan. Gezichtsproducten verwijderen vuil, terwijl lichaamsproducten een jeugdige, gezonde huid creëren. Maar om ook echt het vuil van je gezicht te verwijderen heb je juiste producten nodig. Dit kan soms een hele zoektocht zijn, maar wij gaan jou hier een handje bij helpen!

De reinigingsproducten van BABOR

Reinigers voor de huid zijn er voor bedoeld om het vuil en overtollig talg van de huid te verwijderen. Maar sommige reinigingsproducten verwijderen meer dan je wilt. Hierdoor kan de huidbarrière beschadigen, en dit wil je natuurlijk niet. De reinigers op de BABOR webshop zijn milde reinigers die je huid laten stralen! De BABOR producten zijn gemaakt voor verschillende huidtypes zodat het mogelijk is met elke soort huid de verzorgingsproducten te gebruiken.

De gezichtsproducten van BABOR

Een gezichtsmasker is een geweldige manier om je huid fris en gehydrateerd te houden. Als u echter niet bent getraind in het gebruik van gezichtsscrubs, kan het een goed idee zijn om een professional te vragen om u te helpen bij het aanbrengen van uw favoriete producten. Vocht inbrengende maskers helpen de huid diep te reinigen en vullen vitaminen en mineralen aan die gedurende de dag verloren zijn gegaan. Bovendien helpen ze het evenwicht en het vochtgehalte van de huid te herstellen. Als je meer wilt weten over de gezichtsproducten van BABOR of andere gezondheids- en schoonheidsartikelen, is het een goed idee om een kijkje te nemen op de webshop van Quality Wellness Resorts voor meer informatie.

Andere producten van BABOR

BABOR denkt niet alleen aan je gezicht maar ook aan de rest van je lichaam. Het is namelijk heerlijk om onder de douche een fijne scrub en douchegel te gebruiken. Op deze manier stap je namelijk helemaal zen de douche uit. De producten hebben allemaal een heerlijke geur, waardoor jij echt het gevoel hebt dat je in de wellness bent. Een ander voordeel van de scrub en de douchegel is dat je huid er heerlijk zacht door gaat voelen! Wil je meer weten over de producten van BABOR? Neem dan gerust een kijkje op de website van Quality Wellness Resorts. Hier staan alle producten op met uitleg. Op deze manier weet je zeker dat jij de juiste producten gebruikt voor jouw huid en gezicht!