Gezond je werkdag door


Een goede en gezonde lunch kan jou net dat beetje extra energie geven dat je nodig hebt tijdens je werkdag. Het is dan wel zo prettig als de lunch die je ’s ochtends inpakt nog goed smaakt. Een goede broodtrommel is daarom geen overbodige luxe. En dat hoeven natuurlijk niet de broodtrommels te zijn zoals je ze vroeger mee had naar school met platgedrukte boterhammen en een ingedeukte mandarijn. Tegenwoordig hebben ze gelukkig broodtrommels met een scheidingswandje om je etenswaren uit elkaar te houden en vers te houden.

Vergeet de plastic boterhamzakjes!
Als je een goede broodtrommel hebt is het dus ook niet meer nodig om elke dag je brood in een plastic zakje onderin je tas te proppen. Je kunt tijdens de lunch gewoon je zo goed als verse brood uit je broodtrommel halen en genieten van je lunch zoals je die ’s ochtends bereid hebt. Je hebt dus een betere lunch (lees: niet platgedrukt), maar je draagt ook bij aan een beter milieu. Elke dag een nieuw plastic zakje is niet bepaald duurzaam. Dubbel goed bezig dus!

Nooit meer verwarring over wiens broodtrommel het is
Een standaard broodtrommel is natuurlijk wat saai, maar je kunt op kantoor ook niet meer met een Sesamstraat broodtrommel aankomen. Maar wees gerust, je kunt alsnog een mooie broodtrommel meenemen naar je werk als je er zelf eentje ontwerpt. Je kunt bij bijvoorbeeld MyMepal je eigen broodtrommel ontwerpen met een mooie foto of illustratie, of simpelweg je naam. Zo ontstaat er nooit meer verwarring over wie de eigenaar is. Het is niet alleen leuk om voor je zelf te halen, maar misschien nog wel leuker om voor iemand anders te halen. Laat er bijvoorbeeld een mooie foto opzetten van iemand of een grappige tekst voor je collega.

Je keuze gemaakt?
Heb jij je keuze gemaakt en heb je al helemaal in je hoofd wat er op jouw broodtrommel moet komen te staan? Dan ontwerp en bestel je er gemakkelijk en snel eentje bij MyMepal. Je hebt daar talloze mogelijkheden om je broodtrommel vorm te geven, dus je kunt er al je creativiteit in kwijt. Je kunt er ook gerust even rondkijken voor inspiratie en ze hebben ook een breed aanbod aan onbedrukte broodtrommels. Ook voor andere producten als waterflessen en drinkbekers kun je je eigen ontwerp maken. Zo maak je je hele lunchset snel compleet en uniek!