Warm blijven in de wintermaanden tijdens je werk


Nu de wintermaanden er weer aan zitten te komen is het zaak om je weer warmer te gaan kleden. In de zomermaanden is het vaak aangenaam om in de openlucht te werken, in de winter is het toch meer afzien door koude temperaturen, wind en regen. Je kan je tegenwoordig goed wapenen tegen de steeds extremer wordende weersomstandigheden. Het is een optie om een dikke jas aan te doen maar dan verlies je een deel van je bewegingsvrijheid die je tijdens het werken nodig hebt. Wat heel goed werkt om warm te blijven is om meerdere lagen aan te doen over elkaar. Dit isoleert en houdt de warmte goed vast.

Verwarmde onderkleding

We kennen allemaal de lange witte onderbroeken van vroeger wel. Gelukkig hoeven we deze niet meer te dragen en is er een vernieuwd product op de markt gekomen. De broek met verwarming is makkelijk te dragen onder een spijkerbroek of werkbroek. De stof is lekker dun en omdat de broek in het zwart is, ziet het er niet oubollig meer uit.  Het is wel aan te raden om er nog een gewoon ondergoed te dragen en de verwarmde broek echt als extra laag te beschouwen. De broek wordt op drie plekken verwarmd. De grootste verwarmingszone zit op het onderrug en bil gebied aan de achterkant. De andere twee zones zitten bij de knieën. Met behulp van een krachtige 2600 mAh accu wordt de broek van stroom voorzien en kan de broek op drie verschillende standen verwarmen.

Ook een warm bovenlijf

Naast een verwarmde broek heeft BERTSCHAT® ook een verwarmd shirt in de collectie. Het shirt is van dezelfde stof als de verwarmde broek. Het shirt kan perfect onder een je werkkleding gedragen worden. Als je de verwarming aanzet zijn er twee grote gebieden waar je het voelt,  een groot verwarmingsvlak op de borst en een groot vlak op de rug. Ook de accu is hetzelfde als van de broek. Er worden twee accu’s meegeleverd dus als er een op is kan je die omruilen voor een volle accu en de lege weer opladen. Op deze manier hoef je geen enkel moment meer in de kou te staan. De warmte is in drie verschillende standen te verstellen, als je de laagste stand gebruikt kan je tot wel 16 uur verwarmen met de twee meegeleverde accu’s

Uitgebreid assortiment

De verwarmde broek en het verwarmde shirt zijn los van elkaar verkrijgbaar maar ook extra voordelig als set. Naast deze artikelen heeft BERTSCHAT® een uitgebreide collectie met artikelen die je in de winter comfortabel warm houden. Je kunt bijvoorbeeld over je verwarmde shirt een verwarmde hoodie of verwarmde jas dragen. Zeker met dubbele verwarming zal je het niet meer koud hebben. Kijk voor alle artikelen en meer informatie over deze producten op de website van  Comfort Producten www.comfort-producten.nl.