Waarom poppers kopen een positief effect zou hebben op je seksleven"/>

Waarom poppers kopen een positief effect zou hebben op je seksleven


Je hebt er ongetwijfeld al wel eens eerder van gehoord: poppers. Poppers kopen wordt gedaan om een ontspannen gevoel te krijgen tijdens een festival of avondje uit, maar wist je dat het ook een positief effect kan hebben op je seksleven? Als jouw seksleven momenteel een beetje in een sleur zit, zou het dus iets zijn wat je kunt uitproberen. Waarom poppers kopen een positief effect zal hebben op je seksleven? Wij zetten hieronder wat redenen voor je op een rij.

Je kunt er extra van genieten

Het ruiken/snuiven van de damp van een poppers flesje voor/tijdens de seks zorgt ervoor dat je snel opgewonden bent. Je krijgt een warm, ongeremd en ontspannen gevoel en dit kan zorgen voor een betere vrijpartij. Het kan jou extra laten genieten en de vrijpartij intenser laten ervaren. Je krijgt hiermee de kans om nieuwe sensaties op het gebied van seks te ontdekken!

Een beter orgasme krijgen

Poppers gebruiken tijdens de seks kan er ook voor zorgen dat je een beter orgasme krijgt. Als je bijvoorbeeld als vrouw moeite hebt met het krijgen van een orgasme, dan kan dit met behulp van poppers wellicht sneller gebeuren. Na het gebruiken van deze drugs ontspan je sneller en verhoog je de kans op een sterk orgasme. 

Ook geschikt voor anale seks 

Doordat poppers een ontspannen werking hebben, zijn ze ook heel geliefd bij anale seks. Dit heeft te maken met het feit dat door poppers de kringspier ontspant, waardoor het hebben van anale seks makkelijker wordt. Zowel door homo als door hetero koppels wordt deze drug gebruikt voor het verbeteren van je seksleven. Dankzij de sterkte zijn de Rush poppers een van de populairste poppers van het moment. Mocht je het een keer willen proberen, dan zijn deze poppers het overwegen waard!

De risico’s van poppers gebruiken tijdens de seks

Poppers zijn legaal en tegenwoordig eenvoudig te verkrijgen. Let er wel op dat er risico’s verbonden zitten aan het gebruik van poppers. Gebruik je poppers heel vaak tijdens de seks, dan kan dit ervoor zorgen dat je er telkens naar verlangt. Als je tijdens de seks een keertje geen poppers gebruikt, kan dit als minder lekker worden ervaren. Gebruik het daarom met mate en maak er geen gewoonte van. Dat houdt je seksleven spannend en afwisselend!

Als je het leuk vindt om te experimenteren en je seksleven een boost te geven, dan zou je er zeker over na kunnen denken om poppers een keer uit te proberen. Zeker als jouw seksleven momenteel een beetje in een sleur zit en je toe bent aan wat nieuws in de slaapkamer, verras je partner met poppers!