Vijf tips om je relatie spannend te houden


Zit jij momenteel in een relatie? Het kan zijn dat je wel heel gelukkig bent in je relatie, maar na een tijdje een beetje de spanning mist. Je voelt je namelijk op een gegeven moment erg op je gemak bij elkaar. Dit is natuurlijk heel fijn, maar hierdoor kan je relatie ook saaier worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een open relatie, wat een kwart van de jongeren wel ziet zitten, maar dit hoeft natuurlijk niet per se het antwoord te zijn. Er zijn namelijk meer manieren hoe je kunt zorgen dat je relatie niet eentonig wordt. Wij hebben vijf manieren op een rijtje gezet waardoor jij je relatie spannend kan houden, lees dus snel verder.

Massages

Voornamelijk als je samenwoont, ben je het al gewend om veel tijd met elkaar door te brengen. Hierdoor kun je eventueel tegenwoordig soms vluchtig met elkaar omgaan door bijvoorbeeld snel een kus te geven. Toch blijft het belangrijk dat je veel aandacht aan elkaar blijft besteden. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat je tijd voor elkaar neemt. Probeer bijvoorbeeld eens elkaar een massage te geven. Doe dit niet gehaast en wissel het af, zodat je elkaar beide masseert. Voordat je het weet is jouw avond een stuk spannender.

Erectie pillen

Kamp jij of je partner wel eens met erectieproblemen? Of wil je jouw relatie een boost geven in bed? Dat kan gemakkelijk door het gebruik maken van erectiepillen. Met bijvoorbeeld het gebruik van libido performa wordt je erectie harder en blijft het langer in stand. Daarnaast is je geslachtsdeel extra gevoelig bij seksuele prikkeling. Maar hoe werkt dit precies? Doordat erectiepillen je doorbloeding stimuleert, vullen de zwellichamen gemakkelijker met bloed. Hierdoor kun je jouw bed prestaties langer volhouden, waardoor je voor een langere tijd ervan kunt genieten. Je kunt hiervoor ook camagra bestellen. Alle ingrediënten in deze erectiepillen zijn op natuurlijke basis.

Communicatie

Hoe vaak communiceer jij met je partner over wat jullie fantasieën en behoeftes zijn in bed? Het is belangrijk om ook na een lange tijd te blijven communiceren over seksuele verlangens. Daarnaast is het open communiceren van je gemoedstoestand ook belangrijk. Heb jij bijvoorbeeld een stressvolle dag ervaren op werk? Zodra je dit communiceert naar je partner toe, komt er meer begrip voor de situatie. Hierdoor hoeft de ander ook geen aannames te maken, maar begrijp je elkaar gelijk.

Date night

Wanneer is de laatste keer geweest dat jullie romantisch samen uit eten gingen? Het is belangrijk dat je elkaar niet continu in pyjama ziet op de bank. Dit is natuurlijk ook hartstikke fijn. Maar soms is het ook goed om de relatie weer even terug te brengen naar het begin. Het moment dat je nog je mooiste overhemd of jurk droeg. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven lachen en te praten in een relatie. Door even de tijd hiervoor te nemen voor elkaar tijdens het dineren, kun je weer helemaal teruggaan naar je verliefdheid. 

Films

Het is natuurlijk heerlijk om op de bank te kijken naar Expeditie Robinson. Het enige probleem met dit soort programma’s is dat het niet bepaald opwindend is om naar te kijken. Probeer eens samen een pikante film te kijken op een vrijdag. Voordat je het weet ben je helemaal geprikkeld en sluiten jullie de werkweek spannend af.