Opwarmen in een hottub in de winterperiode


De winter is de periode met de koude en donkere dagen. De dagen kunnen soms heel zwaar zijn, maar vaak zijn ze sfeervol, gezellig en knus. Maar de kou kan soms overheersen, waardoor een warme douche altijd als geroepen komt. Een andere warme optie kan een hottub zijn, en daar gaan wij in deze blog meer over vertellen. Wil je dus meer weten? Lees dan snel verder!

De buitenlucht doet je goed

In de winter leef je voornamelijk binnen. Wat ook niet gek is, want het is koud buiten er zijn veel regenachtige dagen en het wordt eerder donker. Maar frisse lucht doet je altijd goed, ook in de winter. Een hottub is de ideale manier, je blijf namelijk heerlijk warm in de buitenlicht. De koudere temperaturen zijn daarnaast ideaal om na te denken, deze temperaturen zijn namelijk goed voor het breid. En als je last hebt van allergieën, dan is het heerlijk om in de winterlucht te genieten van een hottub, allergieën spelen namelijk minder snel op.

Maak de hottub gereed voor de winter

Als je er voor kiest om een hottub aan te schaffen, dan zijn er een paar punten waar je op moet letten. Bijvoorbeeld het materiaal, als je voor kunststof kiest dan ken de hottub prima tegen een stootje. Kunststof zit voornamelijk in de binnenkuip, en dit is ideaal want kunststof kan niet krimpen door een temperatuurwisseling. En daar moet een hottub natuurlijk wel tegen kunnen. Maar de kachel daar in tegen kan het met hele lage temperaturen lastig krijgen. Als je een keer in de zoveel tijd dit riedeltje doet, overleeft de kachel het uiteindelijk ook. Laat de hottub leeg lopen, stook de kachel op, laat het water circuleren of laat de kachel leeg lopen.

De partij Welvaere

Bij de partij Welvaere is het mogelijk om een hottub aan te schaffen. Ze hebben verschillende hottubs in hun assortiment. Wil je graag meer weten over de partij? Of heb je een vraag over een van de hottubs, neem dan gerust contact met een van de specialisten op of neem een kijkje op de website!