Op deze top 10 landen wil jij dit WK geld inzetten 


Wil je geld inzetten tijdens dit wereldkampioenschap voetbal? Met onze tips verlies je geen centen en kom ook jij als winnaar uit de bus. 

Het is voor de eerste keer dat we in Nederland legaal mogen gaan inzetten tijdens een groot evenement. De afgelopen jaren was online gokken nog verboden en moest het altijd in het buitenland. Maar vanaf dit jaar kan je weddenschappen WK gewoon in Nederland online doen. Dit jaar vindt het wereldkampioenschap voetbal in Qatar plaats. Daar is veel om te doen geweest, maar toch zullen veel van ons gewoon een gokje willen wagen tijdens de wedstrijden. Maar op welk land kan jij het beste je geld inzetten? 

#10 Denemarken 

Dit jaar is Denemarken weer van de partij. Ze hebben een paar echt goede spelers en zijn vooral als team erg goed. De odds voor dit land zijn 34. Dit betekent dat jij bij sommige bookmakers wel 34 keer je inzet kan verdienen wanneer ze het WK gaan winnen. 

#9 België 

De Duivels, kunnen ze nog één keer stunten? Dit is een uitspraak die overal voorbijkomt, want ze hebben met vele sterspelers een gouden generatie. Maar is die wel opgewassen tegen de echte grootmachten? 18 keer kan jij je inzet verdubbelen bij winst. 

#8 Portugal 

Cristiano Ronaldo. Waarschijnlijk is dat één van de enige spelers die je kent bij Portugal. Deze sterspeler denkt nog steeds niet aan opgeven en wil na het EK voetbal ook graag het WK winnen, de kansen zijn nog best aanzienlijk dat dit hem gaat lukken. 

#7 Nederland

Daar staan we dan. Op nummer 7 in de lijst van landen die het WK weleens kunnen gaan winnen. Wist je dat je flink wat geld kan verdienen wanneer Nederland wint? 14x namelijk je inzet, en als het aan Louis van Gaal ligt moet je dat geld zeker inzetten. 

#6 Duitsland 

De Duitsers, het blijft toch moeilijk om te zien dat ze al meerdere keren het WK hebben gewonnen en wij als Nederland nog steeds achterblijven. Ook dit WK zien we weer dat de kans enorm groot is dat Duitsland het gaat winnen. De quotering is 12 bij Duitsland. 

#5 Spanje 

Spanje staat iedere 4 jaar wel in de top 5 van favorieten om het WK voetbal te winnen. Dit heeft te maken met hun DNA dit ademt voetbal. Wanneer jij je geld inzet op Spanje kan je daarbij wel 10x gaan verdubbelen. De odds zijn dus goed voor dit land. 

#4 Argentinië 

Het zal weleens het laatste kunstje kunnen zijn van Messi tijdens dit WK. Maar het zou toch best een stunt zijn. En jij kan flink wat geld verdienen. Want als Argentinië het WK wint, win jij maar liefst 8 keer je inzet. 

#3 Frankrijk 

En we zijn aanbeland bij de top 3 van de grootste kanshebbers tijdens dit WK voetbal. Frankrijk is een logische nummer drie. Want 4 jaar geleden nog wonnen zij het wereldkampioenschap voetbal en met sterspelers als M’Bappé mag het toch niet misgaan. 

#2 Engeland 

We zijn aangekomen bij de nummer twee voor de bookmakers dit jaar. Bij de meeste bookmakers is de quotering van ongeveer 7 wanneer je geld inzet op Engeland. Dat betekent dat jij je inzet met 7x verdubbeld bij winst. 

#1 Brazilië

De lijst aanvoerder is toch wel Brazilië. De meeste bookmakers hebben Brazilië als favoriet voor de titel. Dit betekent dat je het minste geld kan winnen wanneer Brazilië het wereldkampioenschap wint. Maar de kans is wel het grootst dat je gelijk zal gaan hebben.