Onmisbare accessoires voor je telefoon en tablet


Telefoons en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of je nu aan het werk bent of thuis op de bank zit. Je hebt bijna altijd een telefoon of tablet bij de hand. Op je werk pleeg je zakelijke telefoontjes, houd je je agenda bij en beantwoord je alle e-mails die je binnenkrijgt. Als je thuis bent plof je op de bank en beantwoord je appjes van vrienden en ondertussen start je Netflix op, op je tablet. Er gaat geen dag voorbij dat je niet een van de twee gebruikt. Nu zijn er ook een aantal tablet accessoires en telefoon accessoires die het gebruiksgemak van de apparaten kan vergroten.

  1. Een screenprotector

Het is vast geen onbekend accessoire, maar er zijn nog steeds veel mensen die geen screenprotector hebben. Zo ontzettend zonde! Met een iPhone 11 Pro screenprotector houd je krassen en barsten op afstand en blijft je beeldscherm moeiteloos intact. Ook de helderheid wordt niet beïnvloed en het touchscreen blijft gewoon werken. Dankzij de extra beschermlaag kun je het beeldscherm van je telefoon ook beter schoonmaken en ontsmetten. Dat is in deze tijd natuurlijk extra belangrijk. Wist je dat er zelfs speciale screenprotectors zoals een anti-bacteriële screenprotector en privacy screenprotector zijn? Een anti-bacteriële screenprotector gaat bacteriën tegen en met een privacy screenprotector is je beeldscherm alleen recht van voren goed te lezen. Mensen die naast je zitten, krijgen dus niet meer de kans om mee te gluren!

  1. Een powerbank

Aangezien je telefoon geen moment van je zijde wijkt, is het ook niet gek dat de batterij na een tijdje leeg is. Ben je vaak op pad voor zakelijke afspraken, ga je graag een dagje weg in het weekend of ga je regelmatig kamperen, dan is een powerbank een onmisbare accessoire. Je kunt eenvoudig je telefoon opladen zonder stopcontact, dus een lege batterij is verleden tijd! Je kunt kiezen voor een kleine en compacte powerbank, deze neem je makkelijk mee en weegt bijna niks. Hier kun je vaak 1 of misschien 2 keer je telefoon mee opladen. Wil je een powerbank met meer capaciteit? Geen probleem! Er zijn ook powerbanks waar je wel 6 of 7 keer je telefoon helemaal mee kunt opladen. Deze powerbanks zijn wel wat groter, maar geven wel langer plezier.

  1. Tablethoes

Dat er voor je smartphone verschillende hoesjes zijn, is niks nieuws. Maar wist je ook dat je voor je tablet een hoes kunt aanschaffen? Het lijkt misschien onnodig, maar zoals je weet schuilt een ongeluk in een klein hoekje. Daarnaast kun je een iPad Air 10.5 hoes of een hoes voor een andere tablet, omvouwen tot standaard. Zo kun je handsfree je favoriete serie of film kijken op Netflix, superhandig! Geen gedoe meer met onhandig vasthouden of een tablet die steeds omvalt. Het perfecte accessoire voor thuis!