Hoe gebruik je seksspeeltjes met je partner?


Terwijl seksspeeltjes erg fijn zijn om op je eentje te gebruiken, hoeft dit zeker niet altijd. Speeltjes gebruiken met je partner opent heel wat nieuwe deuren.

Voor vrouwen is het niet altijd even eenvoudig om klaar te komen tijdens de seks. Seksspeeltjes kunnen dus hier heel goed bij helpen en kunnen ervoor zorgen dat jullie beide een orgasme bereiken.

Welke seksspeeltjes gebruik je het best?

Eigenlijk is elk seksspeeltje perfect geschikt om te gebruiken met twee, afhankelijk van je voorkeur. Graag geven we je een paar speeltjes mee die vaak worden gebruikt door koppels.

Uiteraard heb je de vibrator als klassieker, maar wij raden toch meer een variant op de vibrator aan. De satisfyer trilt niet, maar heeft een zuigend effect waardoor je als vrouw veel meer genot haalt uit de seks.

Naast de satisfyer en de vibrator, heb je ook nog andere speeltjes zoals dildo’s, plugs en strap-ons. Ga je graag een tikkeltje verder? Dan kan je ook altijd een keertje BDSM testen, maar als je nog geen ervaring hebt met seksspeeltjes raden we je toch aan om daar nog even mee te wachten.

Tips voor het gebruiken van seksspeeltjes met je partner

  • Praat erover met elkaar

Het is belangrijk om eerst een keertje te praten over het gebruiken van seksspeeltjes. Zo ben je zeker dat je partner 100% zeker is van zijn stuk. Je hebt er beide niets aan als één van de twee zich geforceerd en niet comfortabel bij voelt.

  • Koop samen je seksspeeltjes aan

Door samen de seksspeeltjes aan te kopen, bouw je de spanning al op vanaf de eerste seconde. Zeker wanneer je op zoek bent naar een lovense lush 3, is het leuk om dit samen te kopen. Zo is de lovense een kleine vibrator die je op afstand kan bedienen. Het is belangrijk dat de persoon die de lovense in zich heeft zitten het aangenaam vindt van grootte en vorm.

  • Speel met je hele lichaam

Het grotendeel van de mensen die gebruik maken van seksspeeltjes testen het vaginaal of anaal uit. Vergeet niet dat je over je hele lichaam spots hebt die je heel geil maken met de juiste aanraking.

Daarom raden we altijd aan om een vibrator op lage stand over de tepels of de rug van je partner te laten gaan. Je zal versteld staan van hoe opwindend het aanvoelt.