Het meest complete aanbod camera’s


We kunnen het eigenlijk niet laten om beelden te maken. Met beelden laten we zien wat ons bezighoudt en wat ons bezielt. Tegenwoordig doen we het bijna allemaal. We fotograferen, filmen en vloggen. De een maakt een snapshot, de ander registreert, maakt herinneringen, creëert een setting, legt een emotie vast of zoekt naar het juiste moment. In alle vroegte, in de nacht of in een studio. Maar de juiste foto’s maken kan alleen maar met de juiste apparaten. Kamera Express stimuleert je met alle liefde op het gebied van foto en video. Je krijgt niet alleen deskundig advies maar ze faciliteren jou ook met het beste op elk terrein! Maar waarom moet jij bestellen Kamera Express? Dat vertellen wij in deze blog!

Services en diensten

Voor beeldmakers die werk van hun beeld willen maken, hebben ze alles in huis. Want waar hun webshop ophoudt, gaat de beleving verder. Wat dacht je van jouw foto’s afdrukken? Apparatuur huren, leasen of testen voordat je een besluit neemt? Dagen en avonden vol activiteiten die jouw kennis verbreden en je nog meer inspireren? Het kan bij Kamera Express allemaal.

Online en dichtbij

Ze zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ze ook in België, Duitsland en Luxemburg. Van compacte Citystores, ruime Superstores tot ware XL-belevingswinkels. Beleving en deskundigheid staan centraal. Je bekijkt de producten niet alleen. Je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens een workshops of demonstraties.

Academy

Nieuw in de Kamera Express Academy zijn de online masterclasses. Dit zijn online cursussen die nét een stapje verder gaan dan basiscursussen. Zo werken ze samen met professionele fotografen, waaronder gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje, die jou meenemen in hun workflow en alles stap voor stap aan je uitleggen. Van het voorbereiden van een fotoshoot, de fotoshoot zelf tot en met de nabewerking achteraf. En dit alles is gefilmd op prachtige locaties. Stap ook in de wereld van een topfotograaf en volg een online masterclass.