Het juiste kantoorpand kiezen


Het vinden van jouw droomkantoor is een enorme belangrijke en tijdrovende taak. Daarom wil je wel zeker weten dat alles klopt bij het huren van een kantoor. SKEPP vertelt je in dit artikel welke elementen erg belangrijk zijn bij het uitzoeken van jouw droomkantoor. Dit artikel is dus perfect om te lezen voordat je op zoek gaat naar jouw kantoorruimte.

De locatie uitkiezen

Het huren van kantoorruimte in Rotterdam is weer anders dan in het oosten van Nederland. Daarom is het verstandig om eerst te kijken in welke stad of plaats jij jouw kantoor wilt huren. Elke stad heeft weer zijn voor- en nadelen. Kies je voor een kantoor midden in het centrum of heb je jouw kantoor liever in een bedrijventerrein? Die keuze ligt bij jou. Verder is het belangrijk dat zowel medewerkers als klanten eenvoudig jouw kantoor kunnen bereiken. Houd hier dan ook rekening mee in jouw zoektocht.

Hoe groot wordt jouw kantoor?

Nadat je jouw droomlocatie hebt gevonden, is het handig om na te gaan hoe groot jouw kantoorruimte moet zijn. In een te kleine ruimte werken is namelijk volgens de Arbowet niet toegestaan. Daarom is het berekenen van het aantal vierkante meters enorm belangrijk. Houd ook een eventuele uitbreiding in je achterhoofd bij het uitzoeken van een kantoor.

Bepaal jouw budget

Het bepalen van je budget is ook erg belangrijk. Het budget bepaalt welke kantoren je wel kunt huren en welke kantoren je niet kunt huren. Kijk dus goed naar jouw financiën om te bepalen wat jij maandelijks kunt betalen voor een kantoor. Je wilt natuurlijk niet jouw droomkantoor gevonden hebben en er vervolgens achterkomen dat je het niet kunt betalen.

Voorzieningen

Welke andere services moeten aanwezig zijn in jouw droomkantoor? Het is handig om voor jezelf in kaart te brengen welke voorzieningen er in het kantoorpand aanwezig moeten zijn. Zijn de parkeermogelijkheden goed? Is er een sociaal hart? Of is het noodzakelijk dat er gratis wifi is? Ook dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen.

Op zoek naar jouw droomkantoor!

Door na te denken over de specificaties van het kantoor en de omgevingsfactoren heb jij nu goed in de gaten wat jij echt wilt. Hierdoor kan jij nu op zoek gaan naar jouw droomkantoor! Laat SKEPP je helpen en wie weet werk jij binnenkort in je nieuwe kantoorruimte.