Duurste herenkleding merken in 2020


Jij wil er op een mooie manier bijlopen. Goedkope kleding is vaak goedkoop geproduceerd en hierdoor ook vaak slechter van kwaliteit. Daarnaast is er bij merkkleding vaak meer tijd genomen voor de ontwikkeling. Zo is de ontwerper met zorg bezig geweest om een model zo uniek mogelijk te maken. Ook zijn ze niet in grote getallen geproduceerd. Je zal dus niet snel iemand zien in dezelfde broek of hetzelfde t-shirt. Wij hebben een lijst samengesteld met de duurste herenkleding in 2020.

1. Louis Vuitton

Dit is een merk dat al jarenlang aan de top staat van de duurste kleding. Ook in 2020 hebben ze weer een goede omzet gedraaid, ondanks de coronacrisis. Door altijd grote sterren te strikken voor hun campagnes houden ze een grote fanbase. Door Michael Phelps is Louis Vuitton een sterk premium herenkleding merk geworden.

2. Gucci

Misschien is dit wel het bekendste merk ter wereld. In Nederland zijn onder jongeren vooral de petten enorm in tegenwoordig. Omdat Gucci ook een gedeelte van de inkomsten doneert aan Unicef houden veel consumenten er een goed gevoel aan over.

3. Ralph Lauren

Polo’s en overhemden zijn al jarenlang enorm populair onder de heren. Vooral bij sporten als hockey en golf wordt dit merk behoorlijk veel gedragen. Het is dan ook een elitair zeer hoogstaand merk en zal ieder jaar weer boven aan staan als het gaat om duurste herenkleding.

4. Burberry

Het merk onder de jagers. Zoals we weten is jagen een sport die vooral beoefend wordt door de meer bedeelden op deze wereld. Vanuit hun landhuizen vertrekken ze in jeeps opzoek naar wild om te schieten. Het merk met het befaamde blokjespatroon is al jaren zeer gewild onder deze doelgroep. Maar ook op straat zien we het steeds vaker. Luxe én chique kun je dit merk wel noemen.

5. Hugo boss

Een Duits merk dat wereldwijd toonaangevend is in de kostuums. In de tweede wereldoorlog zijn de uniformen voor het Duitse leger ontworpen door Hugo Boss. Dit merk heeft voor iedere man wel een uniek kostuum klaarliggen. Zo kan jij naar jou werk in een geheel opmaat gemaakt origineel kostuum van Hugo Boss. Je zal hiervoor wel even diep in de buidel moeten tasten.