Duidelijk doel? Meer succes!


De succesvolle belegger heeft potjes voor verschillende doelen. Wetenschappelijk onderzoek van Harvard laat zien hoe het stellen van doelen bijdraagt aan het succes van behalen ervan.

Beleggen op verschillende manieren voor diverse doelen wordt steeds belangrijker. De terugtrekkende overheid, spreiding en voor elk potje een passend risico nemen, zijn goede redenen om spreiding aan te brengen in uw beleggingen. Het definiëren van doelen en er consequent aan werken kan lastig zijn.

De Laten Beleggen oplossingen van BinckBank bieden handige tools om doelen eenvoudig concreet te maken. Wij geven je vijf redenen om doelgericht te laten beleggen:

 • Doelen geven rust
  Eenmaal een doel ingesteld, weet u dat uw geld voor u aan het werk is om dat doel te behalen.
 • Doelen werken motiverend
  Het stellen van doelen draagt bij aan het verhogen van de motivatie om uw doel te behalen. Denk aan het kunnen laten studeren van de kinderen, een mooie reis of eerder met pensioen.
 • Doelen geven focus
  Door voor een specifiek doel te beleggen is de kans groter dat het geld ook daadwerkelijk daaraan wordt besteed.
 • Doelen leiden tot betere resultaten
  Toewerken naar een doel draagt bij aan het succes van het behalen van het doel, zo blijkt uit onderzoek van Harvard.
 • Doelen halen geeft een goed gevoel
  Natuurlijk geeft rendement halen met uw beleggingen altijd een goed gevoel. Maar denk eens aan bijvoorbeeld dat vakantiehuisje, die reis of extra pensioeninkomen. Dat heeft toch nog wat extra’s.

Binck Laten Beleggen maakt beleggen in doelen haalbaar. Heeft u ook een specifiek doel in gedachten? Maak eens vrijblijvend een belafspraak met een van onze Laten Beleggen experts of download onze handige Laten Beleggen informatiebrochure.