Dit is de beste merchandise voor toepassingen op festivals


Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf te promoten door middel van je logo of slogan op allerlei artikelen? En wil je inhaken op het festivalseizoen door juist die artikelen te kiezen die festivalgangers graag bij zich hebben? In dit artikel lees je welke producten goed te bedrukken zijn en tegelijk geliefd bij een groot publiek. Kies wat past bij jouw bedrijf en binnen jouw budget en maak er werk van!
 

Altijd handig: de waterfles

Hoe vaak is het je zelf niet overkomen dat je ergens naartoe ging en halverwege tot de conclusie kwam dat je jouw waterfles was vergeten mee te nemen? Geen reden om helemaal terug te rijden natuurlijk, maar onhandig is het wel. Gelukkig kun je vaak op de plaats van bestemming een nieuwe waterfles kopen. Laat dat jouw waterfles zijn! Bedrijven laten vaak waterflessen bedrukken met hun logo zodat de gebruiker bij elke slok reclame maakt voor jouw bedrijf. Bovendien lever je een bijdrage aan het voorkleine van de berg verpakkingsafval.
 

Een klassieker: bedrukte kleding

Eigenlijk is dit een beetje de oervader van alle merchandise. Bedrukte T-shirts zie je al heel lang bij allerlei muzikale evenementen, maar je kunt natuurlijk ook truien bedrukken met jouw boodschap en die vervolgens aanbieden voor als het net iets te koud wordt op het festivalterrein. Een trui is altijd handig om bij je te hebben en zal dus ook nadien nog vele malen meegenomen worden. Dat is dus elke keer opnieuw in jouw voordeel, want jouw boodschap wordt keer op keer door andere mensen gezien.
 

Altijd in het zicht: de rugzak

De hele dag op een festivalterrein rondlopen met een tas in het hand? Dat is bepaald niet ideaal. De rugzak biedt dan uitkomst en het mooie is: hij hangt voor een ander precies op de goede leeshoogte! Geen wonder dus dat ook de rugzak een populair item is om te laten bedrukken. Een mooi voordeel is dat je er wat meer tekst op kwijt kunt dan op bijvoorbeeld een flessenhals.
 

Kleine handigheden

Tot de categorie kleine handigheden rekenen we alles wat je in je zak kunt steken. Denk bijvoorbeeld aan een waaier of een poncho met bedrukking, een balpen of een flessenopener. Aan de laatste zul je meestal op een festivalterrein niet veel hebben, maar het is wel een item dat bedrijven vaak laten bedrukken met hun logo.