Beleef zelf de ervaring van Formule 1 auto racen


We kunnen niet allemaal een Formule 1 coureur zijn en al zeker niet allemaal een Max Verstappen. Maar Formule 1 rijden is dichterbij dan je denkt. Sterker nog: dezelfde ervaring van in een Formule 1 auto racen is voor iedereen mogelijk, en nu al in vijf steden in Nederland, waaronder natuurlijk Utrecht! Waar wacht je nog op? Start de motoren!

Ben je F1 fan? Dan is de F1 experience zeker iets voor jou

De ultieme race ervaring bereik je namelijk bij Racesquare. De meest moderne en allerbeste technieken zijn verwerkt in onze high end simulatoren en maken Formule 1 auto racen tot een waar spektakel. Vraag je sportiefste vrienden, maak er een familie-uitje van of kom alleen. De F1 experience Utrecht is namelijk voor iedereen. Reserveer een stoeltje en ga de uitdaging aan. Stap in je stoeltje, test jouw F1 auto in de vrije training, kwalificeer je en laat vervolgens zien wat voor type racer jij bent. Rook, licht en geluidseffecten maken het helemaal af. Wie van jullie is de beste F1 coureur? En moet Max Verstappen al vrezen voor het volgende seizoen?

Racen in verschillende skill levels

Niemand hoeft bang te zijn dat hij niet mee kan of als enige van de baan raakt. Bij Racesquare kies je namelijk je eigen level. Heb je nog geen enkele race-ervaring? Dan is het slim om voor het Soft Level te kiezen. Dit is voor de echte beginner. En nee, er wordt niet gebotst op de baan.

Heb je al eerder geracet of ben je ervan overtuigd dat je dit niveau wel aan kan? Neem dan het Medium Level, voor de gevorderde coureurs. Een pitstop is verplicht, en op dit niveau kan je elkaar wel raken.

Maar ben jij die gevorderde racer of voel je je een echte pro? Mag Max wel oppassen omdat jij er aan komt? Dan is het Hard Level helemaal geschikt voor jou. Deze race duurt iets langer, en je moet een paar verplichte pitstops maken. Ook op dit level kan je elkaar raken.

Iedereen kan dus Formule 1 auto racen op zijn eigen niveau.

Race arrangementen

Je maakt er een nog leukere en spannendere (of juist ontspannende) dag van als je voor een Racesquare arrangement kiest. Er zijn maar liefst vijf verschillende arrangementen. Vier daarvan lopen op van Brons, via Silver en Gold, naar Platinum. En bij elk arrangement is er een heuse podiumceremonie. Spuit jij Max van het podium? Bij de arrangementen Platinum en Gold is er een heerlijk diner inbegrepen, bij Silver geniet je van een borrel inclusief snacks en bij Brons krijg je een lekkere lunch aangeboden. En natuurlijk is er ook een apart Kids arrangement, speciaal voor jongere rijders en families. Zo zie je maar: Formule 1 auto racen is echt voor iedereen.

Het ultieme race bedrijfsuitje met of zonder specials

Wat is er nou toffer dan met en tegen je collega’s Formule 1 auto racen? En wat denk je van een supersnelle race tegen jouw baas? Laat hem vooral niet winnen! Wil je nog beter worden? Kies dan voor een van de gave specials. De volgende keer laat je iedereen je hielen zien. Ja, die race experience wordt er eentje waar nog lang over zal worden nagepraat!