5 Beste Wifi Printers van 2020


Toen printers net uitgebracht werden, was het installeren één van de taken die het meeste tijd kostten. Je kon urenlang bezig zijn met het installeren van jouw nieuwe printer op jouw kabel, om vervolgens maar te hopen dat je computer een goede verbinding zou maken met de printer. Inmiddels zijn tijden veranderd en hoef je bij een aanschaf van een nieuwe printer gelukkig heel weinig werk te verrichten: je kunt de meeste printers vandaag de dag met wifi verbinden en daarmee is het klusje eigenlijk al geklaard. Handig, toch? Daarom hebben wij de vijf beste wifi printers van 2020 voor je verzameld.

Epson Expression Home XP-452 – All-in One Printer

Volgens vele consumentenonderzoeken is de Epson Expression printer één van de beste printers als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding. De printer doet precies wat ‘ie moet doen en werkt snel en eenvoudig. Hij kan tot wel 39 pagina’s per minuut printen!

Brother HL-L2375DW 2400 x 600DPI A4 Wi-Fi laserprinter

DIt model van Brother is geliefd onder veel designliefhebbers, omdat het uiterlijk er zeer strak en compact uitziet. Hij heeft niet, zoals andere printers in dit lijstje, veel verschillende functies, maar doet precies wat je van hem vraagt: printen. Dat maakt dat deze single-function printer dan ook erg weinig ruimte inneemt. Print echter wel alleen zwart-wit.

HP ENVY 5640 Inkjet 4800 x 1200 DPI 12 ppm A4 Wi-Fi

Dit handige apparaat van HP is meer dan een printer alleen. Je kunt hiermee ook scannen en kopiëren. Door de handige Wi-Fi verbinding kun je de documenten ook direct naar je telefoon of laptop sturen. Handig te bedienen dankzij het touchscreen display.

Espon Workforce 2750DWF – All-in-One printer

Deze Epson printer is een zeer krachtig apparaat en ook met deze kun je scannen en kopiëren. In combinatie met de juiste toners krijgen je geprinte documenten direct een kwalitatief goede uitstraling. Met dit model van Epson zou je eventueel ook kunnen faxen, maar het is maar de vraag hoeveel mensen tegenwoordig nog van die functie gebruik maken.

Canon PIXMA iP7250 Fotoprinter

Een fotoprinter kan in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Hoewel je vroeger soms dagenlang moest wachten tot je analoge foto’s afgedrukt waren, heb je vandaag de dag in een handomdraai je zojuist gemaakte foto in je handen. Deze printer van Canon geeft je zelfs de mogelijkheid om printopdrachten vanaf je smartphone te versturen.

Update: nog niet overtuigd met deze top 5? Bekijk dan deze top 10 beste draadloze printers voor nog meer inspiratie. Het kan nooit kwaad om wat extra onderzoek te doen alvorens je een printer besteld. Besef namelijk wel dat een printer jaren mee gaat, het is toch zonde als je de verkeerde keuze maakt.