Voor goed vlees hoef je de deur niet uit!


Veel mensen eten nog altijd graag vlees. En dat is niet voor niets, vlees is een bron van de vitamines B1, B6, B12 en D, maar ook van het ijzer, zink, vetten en eiwitten. Allemaal stoffen die je nodig hebt om je lijf beter te laten functioneren. Maar eet niet zomaar vlees, kies altijd alleen voor vlees van de beste kwaliteit. Daarvoor hoef je niet eens naar de slager of de supermarkt. Je kunt écht goed vlees gewoon bestellen bij dé online slager. Online vlees bestellen klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is eigenlijk heel logisch. Het vlees wordt gekoeld of zelfs diepgevroren bij je thuisbezorgd. Je hoeft zelf geen stuk vlees te kiezen, dat wordt voor je gedaan door de slager. Zo kun je erop rekenen dat je altijd het beste vlees in huis krijgt.

Heb je dagelijks vlees nodig?

Je hebt niet dagelijks vlees nodig om gezond te kunnen leven. Maar áls je dan kiest voor een maaltijd met vlees, kies dan altijd alleen voor het beste vlees. Vlees dat je gewoon online bestelt, ook voor de gewone maaltijd. Bestel vlees voor een heerlijke stoofpot of lekkere worstjes voor bij de bloemkool met aardappels.

Pak eens flink uit

Krijg je gasten en zijn al deze gasten vleeseters? Dan is dit hét moment om eens goed uit te pakken. Bestel een compleet speenvarken voor op de barbecue of aan het spit en zet ze een maaltijd voor die ze nooit meer zullen vergeten. Op de site vind je ook de rubs om het speenvarken mee in te smeren en het een bijzondere smaak te geven. Het speenvarken dat je ontvangt als je bestelt bij BBQuality is ontdaan van alle ingewanden. Het is dus ook heel goed mogelijk om het te vullen. Je moet er wel even de tijd voor nemen om het speenvarken te bereiden: voor iedere kilo moet je een uur aan het spit rekenen. Het water zal je al snel in de mond lopen.

Organiseer een barbecue

Nog even en het is weer lente en als deze een beetje lijkt op die van vorig jaar, dan kan er al snel gebarbecued worden. Wil je nu eens iets anders op de barbecue dan de standaard worstjes, burgers en speklapjes? Dan is het een goed idee om eens te kijken op de site. Je ziet hier dat je ook Wagyu uit Japan en Australië, Angus uit Canada, Ierland en Uruguay kunt bestellen. Wil je het liever wat dichter bij huis houden? Bestel dan een heerlijk worstenpakket of Picanha uit Nederland. Wees creatief met de rubs en marinades die je ook bij BBQuality kunt bestellen en zorg er zo voor dat jij, je familie en je gasten de meest heerlijke barbecue van het jaar ervaren.

Staat jouw eerste barbecue van het jaar al gepland?