Redenen waarom Huawei MateBook D 15 uw volgende laptop zou moeten zijn


Op het eerste gezicht ziet de Huawei matebook d15 er zeker indrukwekkend uit. De aan/uit-knop doet ook dienst als vingerafdrukscanner om veilig in te loggen op Windows 10. Wanneer u op een knop drukt, worden uw vingerafdrukken gescand, bewaard totdat Windows 10 start en vervolgens vingerafdrukken gebruikt om u aan te melden. Hierdoor hoeft u niet meer op een knop meer dan eens, en het werkt verbazingwekkend goed. Huawei heeft onlangs zijn nieuwste MateBook D 15-laptop ter wereld onthuld. Dit is een goed apparaat dat goede informatie bevat voor een redelijke prijs. En als u overweegt uw laptop te upgraden, laten we u dan uitleggen waarom u een zou moeten Koop laptops.

  • FullView-display Uni-metalen behuizing: 

Als je niet houdt van de schermranden die niet dik zijn op een draagbare computer, dan zal je het 15,6-inch FullView-scherm op de Huawei MateBook D 15 leuk vinden. De randen zijn 5,3 mm groot met een 87% immersiescherm. Meten. Het heeft ook een resolutie van 1080p, een IPS-paneel voor goede kijkhoeken, anti-flikkering en wordt gegarandeerd door TUV Rheinland met lage groene lichtniveaus. Selecteer gewoon de oogcomfortmodus en het past automatisch de witbalans en kleurtint aan om vermoeide ogen te voorkomen. Huawei rustte de MateBook D15 uit met een hoogwaardig stalen chassis met een gewicht van slechts 1,3 kg en een diameter van 16,9 mm om het goede scherm te evenaren.

  • Huawei delen: 

Je kunt met een laptop werken door bestanden over te zetten van een mobiele telefoon. Huawei maakt de MateBook D 15 gebruiksvriendelijk, zeker als je een Huawei-smartphone met Huawei Share hebt. Het draait om drie C’s: Connect, Cross en Continuous. U begint door uw smartphone aan te sluiten op een draagbare laptop met behulp van op nabijheid gebaseerde automatische detectie. Steek dan over, want u kunt eenvoudig bestanden tussen apparaten slepen en neerzetten, zelfs wanneer u offline bent.

  • Vingerafdruk-aan/uit-knop: 

Vroeger zagen we vingerafdrukscanners op de duurste laptops, dus we waren onder de indruk van de MateBook D 15-functie. Huawei heeft de aan / uit-knop geïntegreerd om een ​​mooi maar ongemengd ontwerp te bieden. Gebruikers kunnen dit ook gebruiken om in te loggen bij Windows, waardoor inloggen op hun account veiliger en gemakkelijker wordt.

  • Drie 2-in-1 scenario’s: 

Huawei beschikt over zogenaamde 2-in-1-locaties, inclusief functies voor een betere gebruikerservaring. We hebben het al gehad over de 2-in-1 vingerafdrukknop en Windows one-touch login-opties, evenals een 2-in-1 laptop- en smartphone-integratie met Huawei Share. De derde is een Type 2 USB C-poort die wordt gebruikt voor opladen en gegevensoverdracht. En de lichte en compacte oplader kan je smartphone op volle snelheid opladen.

 

  • Alleen voor uw ogen: 

Met de Huawei MateBook D 15 blijf je lang vrij van rommel in een onbegrensde wereld. Het gegarandeerde TUV Rheinland-display vermindert het blauwe licht dat schadelijk is voor het oog aanzienlijk, zodat u kunt genieten van het plezier en de lange levensduur van het zicht.

  • Sluit aan op meer mogelijkheden: 

Ondanks al zijn trucjes biedt de Huawei MateBook D 15 nog steeds veel functionele gaten voor verschillende doeleinden voor uw gebruik in de echte wereld. Zo stop je met het beheer van al je oude adapters.

  • Uw privacy: 

De bijgewerkte camera is verborgen in het toetsenbord. Er verschijnt slechts één klik als u wilt. Onderzoek het opnieuw om externe toegang en mogelijke beveiligingsschendingen te voorkomen.