Nike; topmerk voor sporters naar de top


Ben jij niet vies van een uurtje of twee in de gym zweten voordat jouw werkdag begint, sla je op de zaterdagochtend het liefst eerst iedereen van de baan voordat je neerstrijkt voor een heerlijk weekend-ontbijt, of blaas je graag stoom af door een rondje te hardlopen na een vermoeiende werkdag? Voor welke sport, of activiteit je ook sportkleding nodig hebt, bij Nike ben je hoe dan ook aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar onze top drie Nike artikelen voor in jouw sporty garderobe? Lees dan snel met ons mee en doe lekker inspiratie op!

De beste schoen voor aan de voet!

Waar Nike tot de dag van vandaag is uitgegroeid tot misschien wel het grootste sportmerk van de wereld, is het back in the days natuurlijk ook maar als een klein jongetje begonnen. Opgericht in 1964 onder de naam Blue Ribbon Sports, richtte het merk zich voornamelijk op het distribueren van schoenen. En eerlijk is eerlijk; ze doen het nog steeds, en goed ook! Dus ben jij op zoek naar een goed paar schoenen voor jouw sporty activities, dan zijn de Nike’s misschien wel de beste fitness schoenen dames of heren; ook voor hardloopschoenen kan je natuurlijk bij het merk terecht!

Sweaty gym sessions

Verkies jij spieren trainen toch echt boven cardio, of doe je het liefst een mix in de sportschool? Dan zijn goede sportkleren natuurlijk van groot belang. De gym-lijn van Nike is daarvoor een perfecte go-to; naast dat de kleding ontzettend comfy zit én zweet absorbeert, ziet het er ook nog eens trendy uit. Dus wil jij er hip, hot and happening bij lopen terwijl je je ook nog eens van je beste kant laat zien in de sportschool? Schaf dan vooral een Nike sportlegging dames of heren aan, en kies hierbij een leuke sport- of tanktop!

O zo bekend; de Nike sokken

Wie kent ze niet; de witte hoge sokken van Nike, waar het logo klein doch duidelijk op vermeld staat. Hoewel de sokken in eerste instantie bedoeld waren voor sportieve activiteiten, is het wel duidelijk dat de sokken ondertussen het mode straatbeeld hebben veroverd. Waar je ook kijkt; je ziet dames en heren met Nike sokken in hun witte sneakers. Zowel onder een coole jeans, als wanneer men wat sportiever of meer comfy de deur uit wil gaan; de Nike sokken komen als geen ander van pas en wij zijn er dus ook hartstikke dol op!