Maak je verkopen een stuk gemakkelijker!


In je winkel

Heb je een winkel met veel verschillende producten? Of heb je een winkel waarin je items van anderen verkoopt? Dan kan het nog wel eens lastig zijn om de verkopen in goede banen te leiden. Je zult toch je verkochte items moeten aantonen en de juiste leveranciers moeten betalen. Om dit handmatig bij te houden, is bijna niet te doen. Goede kassasystemen kunnen je leven dan een stuk gemakkelijker maken. Je kunt zelf bepalen welke items je voor welke prijs je in de kassa zet en er zo voor zorgen dat je leveranciers de juiste bedragen betaald krijgen. Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer je een winkel hebt waar veel zelfgemaakte items verkocht worden die gemaakt zijn door verschillende leveranciers.

In je horeca-onderneming

Maar er is meer. Je kunt dit kassasysteem precies zo inrichten als handig is voor jouw bedrijf. Heb je een horeca-onderneming? Dan kun je per tafel precies aangeven wat er afgenomen is en wat er (dus) betaald moet worden. Je kunt er zelfs inzetten welke tafels bezet zijn, welke zijn gereserveerd en zo in de gaten houden welke tafels er nog vrij zijn voor “inlopers”.

Hoe doe je dat met afrekenen?

In je winkel

Het juist noteren van bestellingen of aankopen is één ding, het afrekenen is weer heel iets anders. Heb je een vaste balie in je winkel? Dan heb je een pinautomaat nodig die snel is en die gewoon op de balie wordt gemonteerd. Natuurlijk zorg je ervoor dat deze automaat gekoppeld is aan je kassa en, als je het echt slim bekijkt, direct aan je boekhoudsysteem en je voorraadbeheer.

In je horeca-onderneming

Heb je echter een horeca-onderneming met een terras? Dan wil je het liefst dat mensen bestellen, betalen en weer hun weg vervolgen. Je wilt ze de moeite besparen om naar binnen te moeten om te bestellen of af te rekenen. Daarom kies je dan een PIO, een pinapparaat en mobiele kassa ineen. Je medewerkers toetsen gemakkelijk, snel en accuraat de bestellingen in de automaat. Deze bestellingen worden in de keuken of aan de bar gereedgemaakt en uitgeserveerd. Het betalen kan dan gewoon op de draagbare, draadloze pinautomaat die je medewerkers op het terras altijd bij zich hebben.

Op de markt of beurs

Sta je regelmatig op markten of beurzen? Dan weet je dat het nog wel eens gedoe geeft om een stroomaansluiting te vinden die op een handige plek gesitueerd is. De pinautomaten van Twelve.eu hebben een zeer lange batterijduur en kunnen daarom met gemak een lange dag voor je aan het werk.

Wat zijn de voordelen van deze systemen?

De voordelen zijn enorm.

  • Je hoeft niets meer handmatig bij te houden, dit voorkomt de kans op fouten (in het voordeel van de klant of in jouw voordeel).
  • Je kunt het kassasysteem of het draadloze bestelsysteem direct laten communiceren met het voorraadbeheer of de keuken.
  • Je kunt het kassasysteem gemakkelijk koppelen met je boekhoudpakket en jezelf zo veel gedoe besparen. Je hoeft geen bonnetjes meer bij elkaar op te tellen of handmatig de kassa te tellen.

Heb jij al een goede bestel- en betaaloplossing gevonden voor jouw onderneming?