kertspakketten: hier maak je personeel blij mee


In sommige bedrijven is het een goede gewoonte om kerstpakketten uit te delen aan het personeel. Is dit bij jouw bedrijf niet het geval, dan vraag je je misschien af of je daar nu wel of niet mee aan de slag moet gaan. En als je besluit om voor de kerstdagen iets te geven aan je werknemers, wat geef je dan?
 

Kerstpakketten: hier maak je personeel blij mee

Om te beginnen met de eerste vraag: ja, het is zeker een goed idee om jouw werknemers te verrassen met een kerstpakket! Het is een gebaar dat door veel mensen zeker op prijs gesteld zal worden. Het is immers altijd leuk om een cadeautje te ontvangen en helemaal zo vlak voor de feestdagen! Maar wat geef je dan precies?
 

Trends op het gebied van kerstpakketten

Een kerstpakket dat bestaat uit foodproducten is al jaren erg populair! Je zit hiermee eigenlijk altijd goed, want wie vindt het nu niet leuk om wat lekkere hapjes te ontvangen zo vlak voor de kerstdagen?! Een andere populaire variant zijn de beauty en wellness pakketten. Hierin zitten producten om helemaal tot rust te komen en van je huis een spa te maken. Ook dat is zo aan het eind van de drukke decembermaand een welkom cadeau!
 

Verschillende varianten

Goed om te weten is dat je ieder soort kerstpakket in veel verschillende varianten kunt krijgen. Zo kun je een food pakket kiezen waar gewoon allerlei soorten lekkernijen in zitten, maar je kunt ook voor een themapakket kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket met allemaal lekkernijen uit Italië, Mexico of Spanje. Of kies voor (h)eerlijk genieten met een biologisch en fairtrade pakket. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die er zijn, er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen.
 

Laat personeel zelf kiezen

Wil je een kerstpakket bestellen maar weet je niet wat jouw personeel op prijs zou stellen? Dan kun je er ook nog voor kiezen om speciale cadeaubonnen uit te delen in plaats van kerstpakketten. Er zijn verschillende soorten cadeaubonnen om uit te kiezen, denk aan een lunch cadeaukaart, een beleveniscadeaukaart of een reiscadeaukaart. Je werknemers kunnen dan zelf kiezen waar ze de cadeaubon aan besteden en zo iets uitkiezen wat ze echt leuk vinden!
 

Voor ieder budget

Het kostenplaatje is natuurlijk ook belangrijk bij het uitdelen van kerstpakketten aan je personeel. Niet ieder bedrijf heeft hier een groot budget voor. Dat is geen enkel probleem, er is echt voor ieder budget wel wat te krijgen! Filter gewoon op het budget dat jij per werknemer uit kunt geven en je ziet welke mogelijkheden er voor jou zijn. Zo kun je zeker iets vinden dat past binnen jouw budget en dat jij leuk vindt om weg te geven aan jouw personeel.
 

Verras je personeel met een kerstpakket!

Wil jij jouw personeel verrassen aan het eind van het jaar? Dan is het dus zeker aan te raden om eens te kijken naar de verschillende soorten kerstpakketten die er verkrijgbaar zijn. Of kies voor een cadeaukaart en laat je werknemers zelf een leuk cadeau uitkiezen. Wat je ook kiest, het gebaar zal zeker gewaardeerd worden!