Een regenachtige dag in Amsterdam? Dit kun je doen


In ons koude kikkerlandje weten we het maar al te goed. Het weer kan in ieder seizoen enorm verschillen. Zelfs tijdens de warmste zomermaanden kan het een paar dagen flink regenen. En heb je dan een dag weg gepland naar Amsterdam? Dan wil je natuurlijk liever niet dat je dag in het water valt. Maak je je daar maar geen zorgen over. We hebben een aantal leuke activiteiten, buiten een bezoek aan een coffeeshop Amsterdam, voor je op een rijtje gezet die je erg makkelijk in kunt plannen tijdens een regenachtige dag in Amsterdam. 

Plan een dagje weg naar een van de vele musea in de stad 

Misschien ben je er op dit moment al bekend mee. Amsterdam is rijk aan vele prachtige musea. Denk daarbij aan het Rijksmuseum, NEMO en Body Worlds. Hierdoor is er op tal van plekken in de stad een leuk museum te vinden. Tip! Om er zeker van te zijn dat er een plek vrij is op de dag en het tijdstip waar je voorkeur het meeste naar gaat, is het altijd een erg goed idee om de tickets van tevoren even te boeken. Hierdoor sla je een lange wachtrij bij de entree ook meteen over.  

Amsterdam: hét walhalla voor liefhebbers van shoppen 

Maar Amsterdam is ook tal van leuke straatjes rijk waar je naar hartenlust een hele dag kunt shoppen. Misschien kom je verborgen pareltjes tegen door te wandelen door de Negen Straatjes. Je doet de leukste inkopen in de Kalverstraat. Of je gaat echt een keer goed spenderen in de meest luxe winkels van de PC. Hoofdstraat. Overal in de stad zijn er dus tal van leuke gebieden te vinden waar je een dagje kunt shoppen en voor ieder is er altijd wel wat wils. Klinkt goed, toch? Even een rustpauze? Dat doe je in Relax Coffeeshop.

Ontdek de leukste cafés en restaurants van de stad 

Of je nu een dag spendeert in Amsterdam-West, Amsterdam-Oost of de zuidkant van de stad. Ieder gebied van de hoofdstad van ons land heeft weer zo zijn eigen (verborgen) pareltjes op het gebied van eten en drinken. Ontdek de leukste cafés en restaurants van de stad door een gezellige stadswandeling te maken of door van tevoren alvast het nodige onderzoek te doen over het gebied. Je gaat vast en zeker een hoop plekken tegenkomen waar je erg makkelijk de hele dag jezelf kunt vermaken.