Dit moet je doen voor een gezonder leven


Eten is de brandstof van je lichaam. Daarom is het zeer belangrijk om goed te eten en te drinken. Dit merk je dan ook vaak aan je gesteldheid. Als jij beter eet voel jij automatisch een stuk fitter, je hebt minder moodswings en je huid ziet er een stuk beter uit. Maar gezond eten is niet altijd zo gemakkelijk. Het vergt namelijk vaak veel tijd en als je weinig tijd hebt komt er vaak weer een makkelijke kant en klaar maaltijd op de tafel. Gelukkig zijn er meerdere manieren om alle vitamines die je nodig hebt binnen te krijgen! Ben je benieuwd hoe? Lees deze blog dan verder! Wij vertelen jou er namelijk meer over.

Meal preppen

Verse maaltijden zijn heerlijk, maar op de dag zelf heb je daar niet altijd de tijd voor. maar wie zei dat verse maaltijden op de dag zelf gemaakt moeten worden? Dit kan namelijk ook heel gemakkelijk een paar dagen van te voren! Kies een vrije avond of middag uit en maak alle maaltijden voor de gehele week. Op deze manier sta je een paar uur in de keuken, maar dat is het dubbel en dwars waard. Bewaar het eten in bakjes en zet het voor de aankomende twee dagen in de koelkast en bewaar de rest in de vriezer. Het ontbijt daar in tegen kan een stuk lastiger zijn om te preppen. Een vers havermoutje is niet zo lekker een avond van te voren, maar wat wel kan is overnight outs. Zet dit in een handig meeneem bakje en eet het bijvoorbeeld op het kantoor op. Een andere optie kan de Green Juice van SuperFoodies zijn. Deze sap zit boordevol mineralen en vitamines, hierdoor krijg jij alles binnen wat je nodig hebt!

Meer weten over Green Juice

De Green Juice zit boordevol (groene) groentes en mineralen. Op deze manier vul jij het vitaminetekort aan in je lichaam. In de Green Juice zit onder andere; vezels, calcium, ijzer, magnesium, vitamine B12, vitamine C, zink, vitamine D, B2 en B6. Wil je meer weten over de voordelen van de Green Juice? Neem dan gerust een kijkje op de website van SuperFoodies, hier staat meer informatie, zoals wat het met je lichaam doet en waar de Green Juice uit gemaakt is!