5x jurken dragen in de winter


Hoewel het erg koud kan zijn in de winter, wil je toch soms een jurkje dragen; jurkjes zijn tenslotte super leuk, welk weer het ook is! Laat de kou je er niet van weerhouden om een jurkje te dragen, maar kom met creatieve oplossingen om jezelf toch warm te houden. Wij hebben 5 ideeën voor je op een rijtje gezet zodat je toch kan genieten van jurkjes in de winter!

  1. Soort jurkje

Er zijn heel veel soorten jurkjes op de wereld. Zo heb je korte, lange, dikke en dunne jurken. Wanneer je een jurk in de winter wil dragen, kom je al heel ver door de juiste jurk uit te kiezen. Een mini-jurk van een dunne stof is bijvoorbeeld al snel te koud. Kies in de winter voor een lange maxi jurk waar je heel makkelijk een panty of (thermo)legging onder kan dragen. Ook wollen jurkjes zijn erg leuk in de winter en ze houden je lekker warm.

  1. Jasje

Wil je je mooie jurk graag buiten dragen? Draag hem dan vooral met een stijlvol jasje eroverheen om jezelf lekker warm te houden. Een jas kan je outfit meteen een heel andere draai geven. Draag bijvoorbeeld een leren jasje op je jurk voor een stoere biker-look, of kies voor een wollen winterjas voor een comfy uitstraling.

  1. Trui of vest

Wanneer je een jurk wil dragen, maar het is net te koud bij je bovenlichaam, dan kan je een trui of vest over de jurk dragen. Dit houdt niet alleen je bovenlichaam lekker warm, maar ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit! Combineer je maxi jurk met een oversized trui of strakke coltrui en het lijkt net alsof je er een mooie rok onder draagt.

  1. Laarzen

Heb je snel last van koude benen? Draag dan mooie hoge laarzen onder je jurk. Laarzen kan je goed combineren met allerlei soorten jurken, korte en lange. Combineer bijvoorbeeld cowboylaarzen met een boho jurk voor een ibiza uitstraling. Of draag grote leren laarzen samen met een leren jasje bij je jurk en je hebt een stoere outfit bij elkaar!

  1. Panty of legging

Een andere oplossing voor koude benen is het dragen van een panty of legging. Zoals eerder gezegd kan deze onder elke jurk en onder een maxi jurk valt het nog minder op. Zorg er dus vooral voor dat je benen lekker warm blijven!