Erectiemiddelen bestellen? Dit moet je eerst weten


Heb je altijd al eens een erectiemiddel willen proberen? Dat kan natuurlijk. Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Voordat je zomaar iets bestelt, is het wel handig om een beetje een idee te hebben waar je naar moet zoeken. Als je een erectiestoornis hebt, kun je natuurlijk beter naar de huisarts en iets voorgeschreven krijgen. Dan weet je zeker dat je een erkend medicijn gebruikt. Online is er van alles te vinden, ook dingen die in Nederland niet als medicijn worden gezien.

Hoe lang werkzaam

Je kunt bijvoorbeeld kamagra bestellen. Dit is één van de opties die je hebt in erectiemiddelen. Je vindt dit online. Hier zit sildenafil in, een stof die tot 5 uur werkzaam is. Gedurende 5 uur wordt het dan gemakkelijker om een erectie te krijgen. Vergelijkbaar met dit middel is vardenafil. Ook deze stof werkt tot 5 uur lang. Beide stoffen vind je in meerdere soorten erectiemiddelen. Je kunt dit altijd vinden bij de beschrijvingen. Het kan ook zijn dat je erectiemiddelen tegenkomt met de stof tadalafil. Deze stof is langer werkzaam. En flink ook: tot wel 36 uur.

Hoe werkt het

Wat voor stof er ook in je erectiemiddel zit, het maakt het eenvoudiger om een erectie te krijgen. Dat wil niet zeggen dat je die uren de hele tijd een erectie hebt. Net zoals gewoonlijk moet het bloed naar de penis stromen en gebeurt dat door seksuele opwinding. Er is met erectiemiddelen alleen minder opwinding nodig om dit voor elkaar te krijgen. Dat komt omdat de bloedvaten verwijd worden. Wat ook net als zonder erectiemiddelen werkt is het orgasme. Als je een hoogtepunt bereikt, neemt de erectie net als altijd weer af. Is dat juist iets wat je uit wil stellen, dan zul je een ander middel moeten gebruiken. Erectiemiddelen veranderen niets aan hoe snel je klaarkomt.

Waar op letten

Erectiemiddelen bestellen kun je online eenvoudig doen. Er zijn flink wat middelen te krijgen in verschillende varianten. Het is goed om te checken of de webshop waar je bestelt te vertrouwen is, maar dat geeft nog geen garantie dat het middel ook te vertrouwen is. Kamagra wordt bijvoorbeeld niet voor niets niet erkend als medicijn in Nederland.

Daarnaast moet je opletten met het gebruik. Je kunt niet dagelijks gebruik maken van erectiemiddelen, net zoals je van andere medicijnen nooit te veel moet nemen. Neem ook geen dubbele dosis of meer. Het kan tot een half uur of een uur duren voordat de stof in het middel begint te werken. Er wordt over het algemeen afgeraden om erectiemiddelen in combinatie met poppers te gebruiken. In veel gevallen wordt ook gewaarschuwd wanneer je problemen met je hart of bloedvaten hebt.